Άλλαξε όψη το Νηπιαγωγείο Ελάτειας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 19:34 Άλλαξε όψη το Νηπιαγωγείο Ελάτειας (ΦΩΤΟ)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Ελάτειας, οι οποίοι αντίκρισαν το προαύλιο του σχολείου τους ανανεωμένο.

Μετά από αίτημα των εκπαιδευτικών και των γονέων των παιδιών, αντικαταστάθηκε από τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας το υλικό της επίστρωσης της παιδικής χαράς με άλλο καταλληλότερο και πιο ασφαλές, ενώ τοποθετήθηκαν δύο όργανα δραστηριοτήτων και ένας τραπεζόπαγκος, ώστε οι μικροί μαθητές να μπορούν να παίζουν άφοβα και δημιουργικά.

«Με επίκεντρο τα παιδιά μας και στόχο την ασφάλειά τους προχωρούμε σε παρεμβάσεις, καλύπτοντας άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγαλύτερες ανάγκες της σχολικής μας κοινότητας», σημειώνει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση