Προφυλακίστηκε 46χρονος Λαμιώτης που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 08:53 Προφυλακίστηκε 46χρονος Λαμιώτης που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Ελεύθερα τα άλλα δύο άτομα που πήγαν να προμηθευτούν ναρκωτικά την ώρα της έρευνας των αστυνομικών…

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 46χρονος Λαμιώτης ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (13/3) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αντίθετα τα άλλα δύο άτομα που κατηγορούνταν για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και είχαν συλληφθεί πηγαίνοντας στο σπίτι του 46χρονου την ώρα της αστυνομικής έρευνας, ηλικίας 27 και 41 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το αρμόδιο δικαστήριο.

Θυμίζουμε ότι οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του 46χρονου πάνω από 31 γραμμάρια ηρωίνης και 30 ναρκωτικά δισκία, ενώ κατασχέθηκε και χρηματικό ποσό της τάξεως των 1.025 ευρώ, μαζί με τα οχήματα που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε:

Λαμία: Τρεις συλλήψεις μετά από έρευνα της αστυνομίας για ναρκωτικά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση