Let’s Do It Greece 2024: Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:20 Let’s Do It Greece 2024: Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!!

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά ταυτόχρονες εθελοντικές  δράσεις καθαρισμού - Στη Λαμία, θα βρεθούμε στο «Ισιαδάκι» στον Αγ. Λουκά!

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!!

Η εθελοντική δράση του “Let’s do it Greece” που αγαπήσαμε από το 2012, επιστρέφει μετά τα περιοριστικά μέτρα του COVID 19 και μας καλεί να ενωθούμε όλοι μαζί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιώντας πανελλαδικά ταυτόχρονες εθελοντικές  δράσεις καθαρισμού.

Ο Δήμος Λαμιέων, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα, διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 στο γνωστό σε όλους μας «Ισιαδάκι» στον Αγ. Λουκά καθαριότητα του χώρου, διαδραστικά παιχνίδια με τους εθελοντές του Δήμου, βιωματικά καθώς και γόνιμες συζητήσεις προκειμένου να ενδυναμώσουμε την κουλτούρα του εθελοντισμού και του οικολογικού μας αποτυπώματος.

Για δηλώσεις συμμετοχής φορέων ή εθελοντών: 

  • •Στο γραφείο Εθελοντών του Δήμου Λαμιέων
  •    mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2231351069 - 2231351567
  • στην ιστοσελίδα του Let’s do it Greece:  www.letsdoitgreece.org

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση