Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Αρδευτικό Δίκτυο Ανατολικής Βίστριζας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 21:28 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Αρδευτικό Δίκτυο Ανατολικής Βίστριζας

Από Τρίτη 26 Μαρτίου και για δύο περίπου μήνες…

Στο πλαίσιο του έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Ανατολικής Βίστριζας Ν. Φθιώτιδας» και την ανάγκη κατασκευής φρεατίων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των επαρχιακών οδών Βασιλικών - Λαδικούς και Λαδικούς - Ροδωνιάς.

Συγκεκριμένα για τη διάνοιξη πέντε (5) εγκάρσιων τομών στην Επ. Ο Βασιλικών - Λαδικούς και τεσσάρων (4) εγκάρσιων τομών στην Επ. Ο Λαδικούς – Ροδωνιάς θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής κυκλοφορία στις ανωτέρω οδούς.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια, θα εφαρμοσθούν από την Τρίτη 26-03-2024 έως και την Παρασκευή 31-05-2024 και οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο και κατά τις ώρες 07:00 έως 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση