Συνάντηση του Προέδρου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 11:10 Συνάντηση του Προέδρου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας κ. Παναγιώτη Αγγελάκη και της Εντεταλμένης Συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων κας Ξηρομερίτη Μαρίας με τον Αντιπεριφεριάρχη Υγείας Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Χρήστο Γεωργίου.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα προτεραιότητας που αφορούν σε αιτήματα του Συλλόγου και έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η δημιουργία οδοντιατρικού τμήματος για ΑμεΑ καθώς και η δημιουργία κινητής μονάδας ιατρικής πρόληψης (η οποία εάν υλοποιηθεί, θα αφορά όχι μόνο σε ΑμεΑ αλλά και σε άλλες ομάδες οι οποίες χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, όπως π.χ. σε υπερήλικες).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης, είχε η πρόταση του Αντ/ρχη κ. Γεωργίου, ο οποίος προώθησε τον διάλογο περισσότερο και μίλησε για δημιουργία χώρου νοσηλείας αποκλειστικά για ΑμεΑ.

«Ευχαριστούμε τον κ. Αντ/ρχη για την υποδοχή και τη συνεργασία και περιμένουμε την ταχεία προώθηση των αιτημάτων.»
Αγγελάκης Παναγιώτης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση