Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίστηκε στη Θήβα ανήμερα των γενεθλίων του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 13:02 Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίστηκε στη Θήβα ανήμερα των γενεθλίων του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε στο στρατόπεδο στη Θήβα όπου υπηρέτησε τις 20 ημέρες της θητείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην τελετή ορκωμοσίας της 2023 Β’ΕΣΣΟ και είναι ένας από τους 1.300 νεοσύλλεκτους οπλίτες. Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ορκιστεί, αναμένεται να λάβει πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου στο στρατόπεδο προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσης.

Στη Θήβα βρίσκονται ο πατέρας του, ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης έχει κάνει κράτηση για 60 άτομα για γεύμα σε ψαροταβέρνα της Θήβας.

Πάρτι γενεθλίων το βράδυ στου Ψυρρή

Το βράδυ, αφού θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα, έχει κανονίσει έξοδο στου Ψυρρή, στον «Τράγο», και θα είναι καλεσμένοι πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξελιχθεί και σε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τον ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του από τη Θήβα μέχρι την Αθήνα και το βράδυ στα ποτά που θα πίνει με τους φίλους του.

Εικόνες από την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη:

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση