Μια γυναίκα νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 19:03 Μια γυναίκα νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα

Αυτοκίνητο παρέσυρε την άτυχη γυναίκα που εκτοξεύτηκε εκτός του οχήματος της μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ!...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Καστέλλα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και μία γυναίκα που επέβαινε σε ένα από αυτά βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή από τους αστυνομικούς του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων αρκετά μέτρα μακριά, καθώς φέρεται να παρασύρθηκε από έτερο όχημα ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο σημείο επενέβησαν και άνθρωποι της Ασφάλειας Χαλκίδας, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί, με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να σημειώσουμε ότι η κυκλοφορία από τον Αγγελή Γοβιό προς Καστέλλα και το αντίστροφο είχε διακοπεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το eviatop η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή αρκετά μέτρα μακρύτερα από το αυτοκίνητο της είναι ρουμανικής καταγωγής μητέρα δυο παιδιών και έμενε στην Καστέλλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση