ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα στην προκήρυξη για θέσεις στους Δήμους της χώρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 10:12 ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα στην προκήρυξη για θέσεις στους Δήμους της χώρας

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από τον Πίνακα Χωρίς Εμπειρία…

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (γνωστή και ως Προκήρυξη για το "Βοήθεια στο Σπίτι") για την πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Ειδικότερα, από τις 78 συνολικά θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που προβλέπονται στην προκήρυξη 4Κ/2020, από τον πίνακα Χωρίς Εμπειρία με την συγκεκριμένη διαγωνιστική διαδικασία καλύπτονται 64 θέσεις από τους υποψήφιους που υπέβαλαν σχετικό αίτημα υπαγωγής και διαθέτουν μεγαλύτερη βαθμολογία από τους ήδη διορισθέντες στις θέσεις αυτές, μετά την αφαίρεση της ειδικής εμπειρίας. Σημειώνουμε εφτά (7) θέσεις είχαν ήδη καλυφθεί στα οριστικά αποτελέσματα από υποψήφιους οι οποίοι δεν διέθεταν ειδική εμπειρία και για εφτά (7) θέσεις δεν υπάρχουν αδιάθετοι υποψήφιοι.

Σε επίπεδο Στερεάς, με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται έξι (6) θέσεις ΠΕ Κοινωνιολόγων και συγκεκριμένα μία (1) θέση στο Δήμο Λαμιέων, μία (1) στο Δήμο Λοκρών, δύο (2) στο Δήμο Δελφών, μία (1) στο Δήμο Λεβαδέων και μία (1) στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και ώρα 8:00 έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση