Στερεά: Πέφτουν πρόστιμα και πριν την αντιπυρική περίοδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 11:42 Στερεά: Πέφτουν πρόστιμα και πριν την αντιπυρική περίοδο

Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων μέχρι 30 Απριλίου…

Ανήμερα της πρωταπριλιάς επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων,  σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Κλειδί του δήμου Τανάγρας Βοιωτίας.

Παρόμοια πρόστιμα επιβλήθηκαν σε παραβάτες στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, την Κοινότητα Βότση του Δήμου Αλοννήσου και στην Σπάρτη.

Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής έχουν επισημάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς και προ της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά επίσημα την 1η Μαΐου.

Ωστόσο οι καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες πρέπει να μας αφυπνίσουν όλους από τώρα ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. Μέσα στο πλαίσιο πρόληψης υπάρχει και ο υποχρεωτικός καθαρισμός των οικοπέδων εντός και εκτός σχεδίου μέχρι 30 Απριλίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση