Λαμία: Τροχαίο με μηχανή - Τον έσωσε το κράνος - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 10:32 Λαμία: Τροχαίο με μηχανή - Τον έσωσε το κράνος - ΦΩΤΟ

Ο ηλικιωμένος οδηγός με το αγροτικό πετάχτηκε στην πορεία του - Ο Λαμιώτης δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση - Έχει τραυματιστεί, αλλά το κράνος του έσωσε τη ζωή.

Το τροχαίο έγινε χθες στις 2:10΄ το μεσημέρι στη Μεγάλη Βρύση, στο ύψος της διασταύρωσης, όπου ήταν τα νταμάρια.

Ο 37χρονος δικυκλιστής κινούταν από Στυλίδα προς Λαμία. Μόλις πήρε και την τελευταία μεγάλη στροφή στο "Pit Stop" και μπήκε στην ευθεία βρέθηκε μπροστά στο λευκό αγροτικό, που έβγαινε από κάθετο δρόμο, στην οδό Στυλίδος και το οποίο οδηγούσε 75χρονος.

Προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Η μηχανη χτύπησε στο μπροστινό αριστερό μέρος του αγροτικού. Ο δικυκλιστής "πέταξε" πάνω από το αγροτικό και προσγειώθηκε πολλά μέτρα μακριά μέσα στο δρόμο.

Στο σημείο βρέθηκαν τυχαία και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ που έτρεξαν αμέσως να βοηθησουν τον 37χρονο Λαμιώτη δικυκλιστή και να τον βάλουν στο ασθενοφόρο.

«Πρέπει να έχει κατάγματα στο πόδι, ίσως και άλλου, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι φορούσε κράνος. Αυτό του έσωσε τη ζωή...», είπε στο LamiaReport ένας από τους διερχόμενους οδηγούς που σταμάτησαν για να βοηθήσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση