«Τμήμα Άμεσης Δράσης» από σήμερα στη Λαμία - Όλες οι αλλαγές!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 10:15 «Τμήμα Άμεσης Δράσης» από σήμερα στη Λαμία - Όλες οι αλλαγές! (Φώτο: Αστέριος Μαντζιώκας, επικεφαλής Δ/νσης Αστυνομίας Φθιώτιδας)

Από σήμερα σε εφαρμογή η αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. στη Φθιώτιδα - Ποια τμήματα έκλεισαν και πως θα λειτουργεί η «Άμεση Δράση»

Ένα νέο στοίχημα καλείται να κερδίσει η Δ/νση της Αστυνομίας Φθιώτιδας μετά τις νέες ανακατατάξεις, που από σήμερα εφαρμόζονται πλέον στην πράξη, σύμφωνα με το σχέδιο αναδιάρθρωσης, που είχε εξαγγελθεί πριν από λίγους μήνες.

Στη Φθιώτιδα αποτελούν παρελθόν τα Αστυνομικά Τμήματα Μώλου και Υπάτης. Το Α.Τ. Μώλου απορροφήθηκε από το Α.Τ. Καμένων Βούρλων και το Α.Τ. Υπάτης από τη Λαμία. Στην Υπάτη λειτουργεί ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου, όπως και στο Γαρδίκι.

Επίσης το Α.Τ. Μακρακώμης υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και θα υπάγεται πλέον στο Α.Τ. Σπερχειάδας.

Νέο «Τμήμα Άμεσης Δράσης»

Το νέο τμήμα στελεχώθηκε με κάτι παραπάνω από 50 αστυνομικούς οι οποίοι θα περιπολούν στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, όρια Δήμου Λαμιέων, με στόχο την άμεση επέμβαση όπου χρειαστεί.

Από το νεοσύστατο τμήμα απορροφήθηκε όλη η δύναμη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ προστέθηκαν και άλλα άτομα από άλλες υπηρεσίες του νομού.

Εκτός από τις μηχανές θα υπάρχουν περιπολίες και με αυτοκίνητα, σε τέσσερις βάρδιες όλο το 24ωρο.

Διοικητής του νέου Τμήματος «Άμεσης Δράσης» τοποθετήθηκε ο ο Αστυνόμος Α' Σωτήρης Σκαρμούτσος, που ήταν μεχρι τώρα υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com