Εννέα άδειες στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 18:20 Εννέα άδειες στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Στυλίδας

Η εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Με ομόφωνη απόφαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Στυλίδας, μετά από τις γνωμοδοτήσεις των Τοπικών Συμβουλίων, εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο τον καθορισμό εννέα (09) θέσεων και παραγωγικών αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για τη Δημοτική Κοινότητα Στυλίδας, την Τοπική Κοινότητας Ραχών και την Τοπική Κοινότητας Πελασγίας.

Αναλυτικά οι θέσεις που προτείνονται στο ΔΣ είναι οι παρακάτω:

Α) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

- Μία (1) θέση για πώληση οπωροκηπευτικών α) επί της οδού «Λαμίας», στο ύψος της «Περικλέους Θεοδώρου», (τέως περίπτερο «Φλέγγα»)

- Μία (1) θέση για πώληση καλαμποκιών – κάστανων στο νότιο τμήμα της κεντρικής πλατείας Στυλίδας.

- Δύο (2) θέσεις στο βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας Στυλίδας, μία (1) θέση για πώληση οπωροκηπευτικών και μία (1) θέση για πώληση κάστανων – καλαμποκιών.

Β) ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΑΧΩΝ

- Μία (1) θέση στην ανάπλαση «τρίγωνο», κάτω από την εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου, στην Παραλία Ραχών, της Τοπικής Κοινότητας Ραχών. (πώληση καλαμποκιών – καστάνων)

- Μία (1) θέση στην πλατεία «Χρισοστόμου Φλώρου» (παιδική χαρά), στη Τοπική Κοινότητα Ραχών, χωριό. (πώληση καλαμποκιών - καστάνων)

Γ) ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ

- Μία (1) θέση, στον κεντρικό δρόμο της Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας, έμπροσθεν από την οικία της κας «Μαυροδήμου». (πώληση καλαμποκιών – καστάνων)

- Μία (1) θέση σε Δημοτικό χώρο – πάρκο απέναντι από την κεντρική πλατεία της Αγίας Αικατερίνης. (πώληση καλαμποκιών – καστάνων).

- Μία (1) θέση σε σημείο της κάτω πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας (πώληση καλαμποκιών – καστάνων)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com