Η απόλυτη λύση για το καυτό σαββατοκύριακο που έρχεται!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 18:48 Η απόλυτη λύση για το καυτό σαββατοκύριακο που έρχεται!

Με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς το επόμενο 3ημερο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε ένα όμορφο μέρος παραθαλάσσιο για χαλάρωση και ξεκούραση.

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν mini διακοπές κάνοντας ένα ξεχωριστό δώρο σε φίλους ή οικογένεια, το NISI Πολυχώρος στις Ράχες Φθιώτιδας, ΜΟΝΟ για αυτό το σαβκο έχει μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ στις υπέροχες Bell Tent σκηνές. Μην το σκέφτεστε, είναι η καλύτερη ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του Glamping και να τη συνδυάσετε με μοναδικές εκδηλώσεις στον όμορφο χώρο μας!!

Ξεκινάμε το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 19.00 με Παρουσίαση Κρασιού στο NISI όπου θα δοκιμάσετε ΔΩΡΕΑΝ βραβευμένα κρασιά από το Charitodiplomenos Winery και παράλληλα στις 20.00 η συγγραφέας Ιλιάδα Κοθρά έρχεται στο NISI για να μας παρουσιάσει το βιβλίο της Love Status, για το οποίο θα μιλήσουν οι Νορέλλα Ντέλλα, Βάσια Πανοπούλου και η Σοφία Σοφικίτη.

Και την Κυριακή 10 Ιουνίου ξεκινάμε τη μέρα μας με PILATES τις 09.00 (δηλώστε συμμετοχή) και μετά - τί άλλο; - παίζουμε!! Στις 12.00 δυο υπέροχες δράσεις:

Φτιάξε το δικό σου βραχιολάκι μαζί με τις Μother & Daughter, και DIY by YoUTH - Το Πανεπιστήμιο παέι NISI όπου μικροί & μεγάλοι θα φτιάξουν έξυπνες κατασκευές με απλά υλικά (Δωρεάν) για να συνεχίσουμε το απόγευμα στις 17.00 με περισσότερη διασκέδαση υπό ρυθμούς Cone Runner!

Όλα αυτά αφορούν μικρούς και μεγάλους δραστήριους τύπους, όμως και για εσάς που θέλετε απλά να χαλαρώσετε, και η καφετέρια και το εστιατόριο, βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και έχουν το καθένα από ένα πλάτανο, με την καλύτερη δροσιά! Το NISI διαθέτει πάρκινγκ 100 θέσεων και αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!

Για περισσότερες πληροφορίες, www.nisi.com.gr και 22380 31809.

Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι NISI, σας περιμένουμε όλους!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση