Καμένα Βούρλα: Ξήλωσαν τις αυθαίρετες ομπρέλες με εντολή Εισαγγελέα - Δείτε ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 08:10 Καμένα Βούρλα: Ξήλωσαν τις αυθαίρετες ομπρέλες με εντολή Εισαγγελέα - Δείτε ΦΩΤΟ

Είχε ξεφύγει η κατάσταση…

Και ξαφνικά άδειασε η παραλία των Καμένων Βούρλων! Εκεί που δεν έβρισκες θέση να απλώσεις πετσέτα, με συνδυασμένη επέμβαση των συνεργείων του Δήμου και της Αστυνομίας, φορτώθηκαν και πετάχτηκαν οι παράνομα εγκατεστημένες μόνιμα, ομπρέλες, καρέκλες και ξαπλώστρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, προηγήθηκαν σωρεία καταγγελιών στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση που έδωσε παραγγελία να εφαρμοστούν τα αυτονόητα.

Όπως μας ενημέρωσαν, τόσο ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Θανάσης Καραμανώλης, όσο και ο Πρόεδρος της ΤΚ Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, προηγήθηκε ανάρτηση προειδοποιητικών πινακίδων προκειμένου κάποιοι να συμμορφωθούν και να μην ψάχνουν τις καρέκλες τους.

Εντούτοις η πλειονότητα των καταληψιών που είχαν δέσει με λουκέτα και τσιμεντένιες πέτρες την «ιδιοκτησία» τους, θεωρώντας ότι είναι στο απυρόβλητο, δεν έδωσε σημασία.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την επιχείρηση "ελεύθερη παραλία":

Όπως ενημερωθήκαμε ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες παραλίες όπου κάποιοι θεωρούν την περιοχή ιδιοκτησία τους

Προσαρμοσμένη αναζήτηση