Το ζουμερό φρούτο που θωρακίζει την άμυνα και προφυλάσσει από το κρυολόγημα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 12:18 Το ζουμερό φρούτο που θωρακίζει την άμυνα και προφυλάσσει από το κρυολόγημα

Δεν είναι μόνο η έντονη μυρωδιά και η υπέροχη γεύση του. Αυτό το φρούτο κρύβει, επίσης, σημαντικά οφέλη για την υγεία, δίνοντάς σας ακόμη περισσότερους λόγους να το εντάξετε στη διατροφή σας.

ίναι μικρά, αλλά εξαιρετικά ζουμερά. Έχουν υπέροχη γεύση και μυρωδιά που απλώνεται στο χώρο και ανοίγει την όρεξη. Αυτό το χειμωνιάτικο φρούτο τα έχει όλα: Υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, μικρότερη ποσότητα οξέων και σακχάρων σε σχέση με άλλα φρούτα, αλλά και λιγότερους υδατάνθρακες.

Ο λόγος για τα μανταρίνια, που, όπως και όλα τα φρούτα που ανήκουν στην οικογένεια των εσπεριδοειδών φημίζονται για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C. Αυτό το φρούτο φαίνεται, μάλιστα, να πρωταγωνιστεί, αποτελώντας εξαιρετική πηγή βιταμίνης C.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν χρειάζεστε επιπλέον λόγους για να εντάξετε τα πεντανόστιμα μανταρίνια στη διατροφή σας, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, που είναι και η εποχή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση