Προειδοποίηση από ΕΟΦ για προϊόν θεραπείας για πιτυρίδα και δερματοπάθεια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:40 Προειδοποίηση από ΕΟΦ για προϊόν θεραπείας για πιτυρίδα και δερματοπάθεια

Με ανακοίνωσή του, ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Υγείας) γνωστοποιεί την απόφασή του για απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του καλλυντικού προϊόντος RAVI PIGON soap.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, οποφασίστηκε η «απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του καλλυντικού προϊόντος RAVI PIGON soap, δεδομένου ότι, σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ που αναφέρεται στη συσκευασία του ως παραγωγός του προϊόντος, το προϊόν αποτελεί ψευδεπίγραφη αναπαραγωγή προϊόντος που η εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ παρήγαγε για λογαριασμό πελάτη της στο παρελθόν και το οποίο σταμάτησε να παράγεται από το 1994.

Η εταιρεία ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ Η.Μ., ως διανομέας των προϊόντων στην Ελλάδα, οφείλει να παύσει τη διάθεση του εν λόγω προϊόντος στην ελληνική αγορά και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Δείτε τη φωτογραφία του προϊόντος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση