ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα από σύριγγες μιας χρήσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 14:40 ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα από σύριγγες μιας χρήσης

Σύριγγες μιας χρήσης οι οποίες δεν πληρούν τις προδιαγραφές ανακαλεί ο ΕΟΦ. Όπως αναφέρεται σε σημερινή (01.11.2023) ανακοίνωση, πρόκειται για μια παρτίδα με ημερομηνία λήξης 05 Απριλίου 2028.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί μια παρτίδα από το προϊόν «ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ 20ML, NEEDLE 21G x 1 ½» και η εταιρία καλείται να την αποσύρει άμεσα από την αγορά.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση της παρτίδας 230406, με ημερ/νία λήξης 05/04/2028, του ιατροτεχνολογικού προϊόντος «ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ 20ML, NEEDLE 21G x 1 ½’’», καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, το αποτέλεσμα του ελέγχου ‘Μακροσκοπική εξέταση’ δε συμφωνεί με τις προδιαγραφές.

Η εταιρεία VIOLAK INTERNATIONAL A.E. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση