Φθιώτιδα: Τσακάλια δίπλα σε κατοικημένες περιοχές (ηχητικό)
Εδώ και ένα μήνα, σχεδόν κάθε βράδυ, ακούγονται ουρλιαχτά από τσακάλια στα χωράφια ανάμεσα στον οικισμό Μαρίνι Στυλίδας και το MOTEL TSAMANTANIS.
Οι κραυγές τους (διάρκειας ενός λεπτού περίπου) ακούγονται πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια του οικισμού. Στα χωράφια αυτά, μπαίνουν και παίζουν ανύποπτοι έφηβοι το βράδυ με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται.
Τα χωράφια είναι κατά μήκος του δρόμου εισόδου - εξόδου του οικισμού και δεν αποκλείεται και κάποιο τροχαίο ατύχημα.
Ζητούμε από κάποιον αρμόδιο φορέα να μας πληροφορήσει τι μπορεί να γίνει με το θέμα αυτό, γιατί πλέον ακούγονται και την ημέρα, που σημαίνει ότι έχουν εγκατασταθεί εκεί μόνιμα και δεν έρχονται μόνο το βράδυ.
Ακολουθεί βίντεο όπου καταγράφονται τα ουρλιαχτά των άγριων ζώων:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Δέντρο έπεσε στα σκαλάκια της πλατείας Διάκου
Στο σημείο έπαιζαν παιδιά που ευτυχώς απομακρύνθηκαν εγκαίρως…
Μουσικό Σχολείο Λαμίας: Με «ταλαιπωρία» ξεκινά η σχολική χρονιά - Αναχώρηση από τις 07:25 για Αγιασμό στις 11:00!
Έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τις μετακινήσεις των μαθητών εκτός Λαμίας - Ζητούν ασφαλή και απευθείας μεταφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σχολείου.