ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κακοκαιρία Bora: Ήχησε το 112 και στον Βόλο – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Κακοκαιρία Bora: Ήχησε το 112 και στον Βόλο – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Η κακοκαιρία Bora που «χτύπησε» πολλές περιοχές της χώρας, με τα σοβαρότερα προβλήματα να σημειώνονται σε Λήμνο και Ρόδο ακόμη «καλά κρατεί». Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής (01.12.2024) ήχησε το 112 στην περιοχή του Βόλου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Παρόλο που οι σφοδρές καταιγίδες «ηρέμησαν», η κακοκαιρία Bora ακόμη πλήττει κυρίως τα βόρεια της χώρας όπως η Μαγνησία, η Θεσσαλία αλλά και τα νησιά του Αιγαίου. Αν και η βροχή έχει σχεδόν σταματήσει στην περιοχή του Βόλου, στάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στους πολίτες.

Η Πολιτική Προστασία, η Περιφέρεια και Δήμοι του νομού βρίσκονται σε επαγρύπνηση, ενώ το πρωί η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, έκανε περιοδεία στους χειμάρρους του πολεοδομικού συγκροτήματος, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Όπως διαπιστώθηκε, η ροή των νερών είναι ομαλή και δεν καταγράφεται κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Πηγή: newsit.gr

Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δήμος Λαμιέων: 2η συνεδρίαση για το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις για τον 66χρονο «φαντομά» που είχε καταδικαστεί σε 120 χρόνια φυλακή - Το διαμέρισμα στη Λαμία όπου έμενε με την 27χρονη σύζυγό του
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος