Λαμία: Αν σκέφτεσαι γάμο, μάλλον πρέπει να βιαστείς...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 07:42 Λαμία: Αν σκέφτεσαι γάμο, μάλλον πρέπει να βιαστείς...

Βρες το νυφικό που σου ταιριάζει, στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς, αποκλειστικά στο τριήμερο Bazaar του καταστήματος «Evita» από 8/11 έως 10/11/2018.

Αν κι εσύ ονειρεύεσαι έναν παραμυθένιο γάμο, με ένα υπέροχο νυφικό, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί.

Μέσα από μία τεράστια συλλογή νυφικών από 300€, το κατάστημα «Evita» στη Λαμία, θα φροντίσει η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου να σου μείνει αξέχαστη.

Έλα στο τριήμερο Bazaar του καταστήματος «Evita» από 8/11 έως 10/11/2018 στο κατάστημα «Evita», Αμαλίας 7 στη Λαμία και κλείσε από τώρα το δικό σου ραντεβού για το νυφικό των ονείρων σου, στο τηλέφωνο: 22310 44608.

Στο κατάστημα «Evita» εκτός από ονειρεμένα νυφικά μεγάλων οίκων, θα βρεις ακόμη και βραδινά φορέματα για κάθε ξεχωριστή περίσταση!!!

Κατάστημα «Evita»... ντύνουμε όλες τις μοναδικές στιγμές σας!!!

Κατάστημα «Evita»
Αμαλίας 7, Λαμία
Τηλ. 22310 44608
Facebook:
EVITA

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση