Τελευταία μερα σήμερα για το Reverse Black Friday της Citroen!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 10:04 Τελευταία μερα σήμερα για το Reverse Black Friday της Citroen!

Μέχρι και σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου οι κανόνες της Black Friday, αλλάζουν με τη Citroën!

Η Citroen κάνει τη διαφορά! Για ακόμη μια φορά, η Citroën πρωτοπορεί και στον θεσμό της Black Friday, ανατρέποντας τα δεδομένα, με την ενέργεια “CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY”.

Η Black Friday είναι μία ημέρα ελκυστικών προσφορών και ευκαιριών, αλλά όμως τα προϊόντα που προσφέρονται είναι συνήθως stock, χωρίς σχεδόν καμία αναφορά σε νέες σειρές.

Η Citroen δεν διαθέτει παλιά μοντέλα, αλλά μία φρέσκια γκάμα με νέες εκδόσεις και όλα τα μοντέλα άμεσα διαθέσιμα με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2. Συνεπώς, αντιστρέφεται ο όρος της Black Friday και παρουσιάζεται το Reverse Black Friday by Citroen.

Μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, προσφέρουμε την δυνατότητα ΕΣΕΙΣ να μας πουλήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο και να φύγετε με ένα ολοκαίνουριο Citroën, σε τιμή… Black Friday!

Περισσότερες πληροφορίες στο Group Karellis, στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση