Kris Karras: Μοναδική προσφορά για φιμέ 1+1 ΔΩΡΟ!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 08:40 Kris Karras: Μοναδική προσφορά για φιμέ 1+1 ΔΩΡΟ!!!

Προσοχή η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τέλος Μαΐου!

Τα καταστήματα Kris-Karras, συνεχίζουν τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!!

Τώρα μέχρι τέλος του μήνα τοποθετήστε αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας με ΔΩΡΟ 1+1!!!

Βάζετε σε δυο αυτοκίνητα πληρώνετε μόνο το ένα!!!

Για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, με εγγύηση εφ' όρου ζωής, πιστοποίηση ΚΤΕΟ, χαρτί για αστυνομία, ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ!!!

ΤΡΙΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 140€ 1+1 ΔΩΡΟ

ΤΕΤΡΑΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 160€ 1+1 ΔΩΡΟ

SUV-ΤΖΙΠ 180€ 1+1 ΔΩΡΟ

Τώρα στο Kris Karras απολαύστε τον καφέ σας στον σύγχρονο και ανακαινισμένο χώρο, με το studio ήχου όσο το όχημά σας λαμβάνει την περιποίηση που του αξίζει.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Γιατί να τοποθετήσει κάποιος αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό του;



Με την τοποθέτηση μεμβρανών σε ένα αυτοκίνητο έχουμε,

Προστασία από τη θερμότητα: Οι μεμβράνες, απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, και έτσι προστατεύουν τους επιβάτες από όλες τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Γιατροί και δερματολόγοι επισημαίνουν τον κίνδυνο από την έκθεση στον ήλιο, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά.

Προστασία από την αντηλιά: Αυτό που μας ενοχλεί ιδιαίτερα τις ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου, είναι η αντηλιά, που μας εμποδίζει να βλέπουμε καθαρά. Οι μεμβράνες μειώνουν αισθητά την αντηλιά, κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο άνετη.

Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου: Το σαλόνι του αυτοκινήτου, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δε φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους, αφού η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι ο βασικός παράγοντας αλλοίωσης των χρωμάτων.

Προστασία των επιβατών σε περίπτωση θραύσης των κρυστάλλων: Μεγάλο ποσοστό τραυματισμών σε ατυχήματα με το αυτοκίνητο προκαλούνται από τη θραύση των κρυστάλλων. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα των τζαμιού, αποφεύγοντας τραυματισμούς, αλλά και το σκόρπισμα των γυαλιών.

Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου: Διακριτική, μέτρια ή σκούρα, όποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, το αυτοκίνητο σας θα πάρει νέα μορφή. Με ενιαία μορφή, αφού η μεμβράνη γίνεται ένα με το τζάμι, χωρίς σκισίματα και φουσκάλες, θα νιώθετε το αυτοκίνητό σας σαν να φοράει γυαλιά ηλίου. Εσείς τα φοράτε, γιατί όχι και το αυτοκίνητό σας;

Μεγαλύτερη απόδοση του κλιματιστικού: Το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας απορροφάται από τις μεμβράνες, διατηρώντας το χώρο πιο δροσερό, αυξάνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας και εξοικονομώντας καύσιμα.

Kris-Karras πληρώνετε ένα και παίρνετε άλλο ένα ΔΩΡΟ (1+1) !!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310 67468 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα Kris Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m "Σκλαβενίτης", στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση