Το Εν Κινήσει... ζωγραφίζει σήμερα στο Χαλκιοπούλειο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 07:35 Το Εν Κινήσει... ζωγραφίζει σήμερα στο Χαλκιοπούλειο!

Οι πίνακες "Εν Κινήσει", η Κλέλια Πανταζή και η Λαμία μας ψηλά!!!

Το "χρυσό" Γυμναστήριο "Εν Κινήσει" επιστρέφει στη Λαμία με μια πολύ σημαντική διάκριση (δείτε εδώ) και σας καλεί σήμερα Παρασκευή, στις 8:30΄ το βράδυ, στο Χαλκιοπούλειο, για να δείτε από κοντά την χορογραφία που ανέβασε την πόλη ψηλά!!!

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι μιας χρονιάς θα επιβραβευτούν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η απονομή των χρυσών μεταλλίων του Cosmogym Contest 2016, θα γίνει από την Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, η οποία θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία!!!

Η εκδήλωση σηματοδοτεί και την έναρξη της συνεργασίας του Γυμναστηρίου "Εν Κινήσει" με την ΕΘΝ.Ο.Α., στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη δράση  μέσα στο Σεπτέμβρη!!!

Το κοινό την Παρασκευή, πέραν των όσων είπαμε, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις μαθήτριες και μαθητές του Γυμναστηρίου να αναβιώνουν γνωστούς πίνακες και να παρουσιάζουν χορευτικές συνθέσεις ρυθμικής γυμναστικής, Latin και Hip Hop!!!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και η είσοδος ελεύθερη.

Καλή επιτυχία!!!!

Έλα τώρα κι εσύ στη μεγάλη παρέα μας στο facebook.com/enkinisi.lamia?fref=ts

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση