Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 12:56 Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Λαμία

«Ο κόσμος είναι εδώ και δίνει απαντήσεις...», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τη Λαμία.

Η Φώφη Γεννηματά δεν έκρυψε χθες τον ενθουσιασμό της, όταν είδε γεμάτη την αίθουσα του εργατικού κέντρου της πλατείας Διάκου, όπου έκανε την ομιλία της.

Στην πρώτη γραμμή, παλαιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το νομό και την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς, η παρουσία των οποίων υποδηλώνει συνωστισμό στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τις επόμενες εκλογές.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για το «σχέδιο Ελλάδα». Ένα σχέδιο Ελπίδας, για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω, για να πάρει ο Ελληνικός Λαός τη χώρα του πίσω, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε ειδικότερα και για το σχέδιο ανάπτυξης που θα αφορά στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Λαμία....

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση