Ο Α.Ο. ΖΕΥΣ Λαμίας και φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 08:01 Ο Α.Ο. ΖΕΥΣ Λαμίας και φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο  Α.Ο. ΖΕΥΣ ΛΑΜΙΑΣ εξέπληξε μικρούς και μεγάλους το απόγευμα της Κυριακής 25 Ιουνίου 2017 στην ετήσια καλοκαιρινή του επίδειξη.

Οι προπονητές του συλλόγου και οι αθλητές, παρουσίασαν ένα ωραίο πρόγραμμα με τεχνικές-αγώνες- σπασίματα-δεξιοτεχνίες και σκετσάκια και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα από γονείς και φίλους που ακόμα μία φορά γέμισαν τη Β’ σκηνή Θεάτρου του ΕΠΑΛ Λαμίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης Νίκος και ο Αντιδήμαρχος κ. Μπούκας Αθανάσιος. Ο κ. Σταυρογιάννης συνεχάρη τους αθλητές όχι μόνο για την εκπληκτική αθλητική τους παρουσία, αλλά και για την ενασχόληση τους με ένα άθλημα που απαιτεί πειθαρχία, υπομονή και επιμονή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Πιλάτος ευχαριστώντας αθλητές και γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο, ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Α.Ο. ΖΕΥΣ ΛΑΜΙΑΣ με νέες, εμπλουτισμένες δραστηριότητες και ευέλικτο πρόγραμμα.

Ενημερωθείτε από κοντά για το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Θα μας βρείτε Διάκου 26 & Πατρόκλου, στη Λαμία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310-52009.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση