Σοκολάτες... με την υπογραφή της Coffee Island!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 15:00 Σοκολάτες... με την υπογραφή της Coffee Island!

Η Coffee Island με χαρά ανακοινώνει τη διάθεση σοκολάτας με την υπογραφή της…..

Έξι ιδιαίτερες εμπειρίες γευστικής απόλαυσης, που συνδυάζονται ιδανικά με τους specialty καφέδες της, προσφέρονται σε όλα τα κατάστημα CoffeeIsland για να προσφέρουν στιγμές απόλαυσης.

-Σοκολάτα γάλακτος: για τους παραδοσιακούς λάτρεις της σοκολάτας.

-Σοκολάτα Γάλακτος με καραμελωμένα αμύγδαλα: πλούσια γεύση τραγανών καραμελωμένων αμύγδαλων σε συνδυασμό με τη παραδοσιακή σοκολάτα γάλακτος

-Σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη: για όσους αποφεύγουν την κατανάλωση ζάχαρης και επιζητούν μια ουδέτερη γεύση.

-Μαύρη σοκολάτα με στέβια και πορτοκάλι: για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν τις γλυκές απολαύσεις, αλλά προσέχουν και τη διατροφή τους.

-Σοκολάτα γάλακτος με φράουλα: απολαυστικός συνδυασμός σοκολάτας και φράουλας, μια γεύση που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια!

-Σοκολάτα γάλακτος πραλίνα – μπισκότο: σοκολάτα γάλακτος με λαχταριστή πραλίνα φουντουκιού και τραγανό μπισκότο. Πλούσια γεύση που σίγουρα θα γίνει μια καθημερινή συνήθεια!!

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις αποκλειστικά στα καφεκοπτεία Coffee Island!!

Coffee Island Λαμίας
Πλατεία Πάρκου 19
 
Delivery στο 22310 55929

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση