Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ" - Μαζί γράφουμε το μέλλον...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 08:55 Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ" - Μαζί γράφουμε το μέλλον...

Συνεχίζουμε να πρωταγωνιστούμε στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

  • Στο φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ" θα βρείτε την καθοδήγηση, την ασφάλεια, τα θεμέλια και την απαραίτητη υποδομή, για τη σίγουρη πορεία προς το πανεπιστήμιο.
  • Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και η επίτευξη υψηλών βαθμολογιών επιβεβαιώνουν τις άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας.
  • Στηρίζουμε τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους και συνεργαζόμαστε μαζί τους για την πραγματοποίηση του κοινού στόχου: την επιτυχία στη σχολή πρώτης επιλογής.
  • Το φροντιστήριό μας για τους μαθητές της Β' Λυκείου προσφέρει διετή κύκλο προετοιμασίας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 9.00–14.00 & 17:30–21.00
Σάββατο: 9.00–14.00

Δ/νση Σπουδών: Γ. Γκίκα - Ε. Παπαχαραλάμπους - Δ. Παπαχαραλάμπους
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66484
Διεύθυνση: Υψηλάντη 3 (1ος - 2ος όροφος), Λαμία
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook/Φροντιστήριο Σύμβολο

Σε λίγες ημέρες θα αναρτήσουμε τους Επιτυχόντες του Φροντιστηρίου μας από την φετινή περιόδο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους Επιτυχόντες για το 2018:


Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση