Ένας 16χρονος με μάνατζερ τον Ραϊόλα και 1.600.000 ακολούθους στο Instagram!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 13:02 Ένας 16χρονος με μάνατζερ τον Ραϊόλα και 1.600.000 ακολούθους στο Instagram!

Βρισκόμαστε στην... καρδιά του καλοκαιρινού «μεταγραφικού παζαριού» και δεκάδες ποδοσφαιριστές, αλλάζουν πόλεις και χώρες, σε μία προσπάθεια των ομάδων της «γηραιάς ηπείρου» να βελτιωθούν και των παικτών να εξελιχθούν ή να εξασφαλίσουν καλύτερα συμβόλαια.

Μέσα σ΄ αυτόν τον... χαμό, έγινε και μία μεταγραφή που αναμένεται να απασχολήσει τους ποδοσφαιρόφιλους στο μέλλον. Πρόκειται για τον Τσάβι Σίμονς, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και εάν ο Ολλανδός μέσος, δεν ήταν μόλις 16 ετών, χωρίς αμφιβολία θα αποτελούσε πρωτοσέλιδο στον ευρωπαϊκό Τύπο.

Ακόμη κι έτσι, όμως, η περίπτωση του έχει λάβει διαστάσεις στην...πρoηγμένη Ευρώπη, δεδομένου πως ο πιτσιρικάς αυτός, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του Τσάβι Κουεντίν Σέϊ Σίμονς -όπως είναι το πλήρες όνομα του μικρού- υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μεγάλος θαυμαστής του... Τσάβι.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση