Τέλος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την Μπαρτσελόνα, στη θέση του ο Γκριμάου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 18:31 Τέλος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την Μπαρτσελόνα, στη θέση του ο Γκριμάου

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ύστερα από τρία χρόνια! Αντικαταστάτης του ο Ρότζερ Γκριμάου!

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα! Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα καθώς αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο της Καταλονίας ύστερα από τρία χρόνια!

Νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θα είναι ο Ρότζερ Γκριμάου ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου για τα δύο επόμενα χρόνια. Κάτι που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Σάρας κάθισε σε 268 ματς στον πάγκο των Καταλανών έχοντας 204 νίκες (108 στην ACB, 82 στην Euroleague, 6 στο Κύπελλο, 3 στο Σούπερ Καπ και 4 στο πρωτάθλημα Καταλονίας) και 64 ήττες, εκ των οποίων 36 στην Euroleague, 23 στην ACB, μία στο Κύπελλο, 3 στο Σούπερ Καρ και 2 στο πρωτάθλημα Καταλονίας.

Ο Γιασικεβίτσιους οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ισπανίας (2021, 2023), δύο Κυπέλλων (2021, 2022) και ενός καταλανικού πρωταθλήματος (2022). Επίσης πήρε μέρος σε τρία σερί Final Four της Euroleague χωρίς ωστόσο να καταφέρουν οι «μπλαουγκράνα» να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση