Ράφα Ναδάλ: Διακοπές στο Ιόνιο για τον θρύλο του τένις - Πήγε Ιθάκη, Κέρκυρα και Μεγανήσι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 12:31 Ράφα Ναδάλ: Διακοπές στο Ιόνιο για τον θρύλο του τένις - Πήγε Ιθάκη, Κέρκυρα και Μεγανήσι

Ο Ράφα Ναδάλ έχει στενούς δεσμούς με τη χώρα μας καθώς στη Χαλκιδική έχει ιδρύσει το μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα νησιά του Ιονίου επέλεξε για τις φετινές του διακοπές ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος έχει σχέσεις με τη χώρα μας κκαθώς στη Χαλκιδική έχει ιδρύσει το μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center, στο οποίο μικρά παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του τένις.

Αρχικά ο Ναδάλ, ο οποίος ταξιδεύει με το πολυτελές του γιοτ «Μπετόβεν», επισκέφθηκε την Κέρκυρα όπου απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού αλλά και τις γευστικές του προτάσεις.

nadal-kerkira
nadal-kerkira2

Στη συνέχεια ο Ισπανός θρύλος του τένις πέρασε μια βόλτα και από το Μεγανήσι ενώ χθες, Τετάρτη, βρέθηκε στην Ιθάκη.

Στο νησί του Οδυσσέα ο Ναδάλ βγήκε βόλτα στο Βαθύ όπου, μάλιστα, επισκέφθηκε και σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το ταξίδι του.

nadal-ithaki1
nadal-ithaki2
paidaki-nadal

Το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα clubyacht.com ο Ναδάλ αγόρασε το 2016 το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι από την αγάπη του για την κλασσική μουσική.

Το γιοτ με το οποίο κάνει κρουαζιέρα στο Ιόνιο είναι τύπου Monte Carlo Yacht 76 που κατασκευάστηκε στην Ιταλία από τη γαλλική εταιρεία Beneteau.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ιστοσελίδα το γιοτ είναι από τα best sellers της εταιρείας και φέρεται να κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το μήκους 23,5 μέτρων γιοτ μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και οχτώ άτομα και δύο μέλη πληρώματος.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση