152 θέσεις εργασίας στο 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 18:32 152 θέσεις εργασίας στο 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Έως 24 Ιουλίου οι αιτήσεις...

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας από μερικές ημέρες μέχρι τέσσερις (4) μήνες, εκατόν πενήντα δύο (152) ατόμων, ανακοίνωσε το Νομικό Πρόσωπο «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».

Τα συγκεκριμένα άτομα θα καλύψουν έκτακτες ανάγκες που θα προκύψουν από τη διεξαγωγή του 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου που θα διεξαχθεί στη συμπρωτεύουσα από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2019.

Τις θέσεις, ανά ειδικότητα, αριθμό ατόμων, χρονική διάρκεια και τόπο εργασίας δείτε ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που είναι αναρτημένη στο site του ΦΕΣΤΙΒΑΛ www.filmfestival.gr και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα, στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα. (Θεσσαλονίκη: Πλ. Αριστοτέλους 10, 6ος ορ. και Αθήνα: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 2ος ορ.).

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 17:00. Είναι δυνατή η υποβολή των δικαιολογητικών και ταχυδρομικά με καταληκτική ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση