Εκλογές 2023 - Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 15:48 Εκλογές 2023 - Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία»

Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς απέχουμε έναν μήνα για τις εκλογές. Το νέο προεκλογικό μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει αυτή τη φορά σε συνταξιούχους, ιδιωτικούς υπαλλήλους και μικρομεσαίους επαγγελματίες.

«Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία», το κεντρικό σύνθημα του νέου βίντεο που ανάρτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας για τις εκλογές. Το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικεντρώνεται αυτή τη φορά σε συνταξιούχους, ιδιωτικούς υπαλλήλους και μικρομεσαίους επαγγελματίες, μετά τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους εργαζόμενους στην εστίαση και τους αγρότες.

«Ο Θανάσης, η Ισμήνη, ο Παναγιώτης, η Δήμητρα. Αυτές είναι οι πλάτες τους. Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία», γράφει η σχετική ανάρτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση