Βγήκαν από το πλοίο με δυο Mercedes κλεμμένες από τη Γερμανία - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 11:16 Βγήκαν από το πλοίο με δυο Mercedes κλεμμένες από τη Γερμανία - Δείτε φωτογραφίες

Οι δράστες σκόπευαν να περάσουν από την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη για να φτάσουν στα σύνορα με την Τουρκία

Διέσχισαν τη μισή Ευρώπη οδηγώντας δυο πολυτελή οχήματα που είχαν κλαπεί στη Γερμανία δύο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 54 χρόνων, οι οποίοι σκόπευαν να περάσουν από την Ήπειρο, το Μακεδονία και τη Θράκη για να φτάσουν στα σύνορα με την Τουρκία και να τα περάσουν στη γειτονική χώρα.

Όμως, το ταξίδι τους πήρε τέλος στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, όταν αποβιβάστηκαν με τα δύο πανάκριβα Ι.Χ. αυτοκίνητα μάρκας Mercedes από το πλοίο που έφτασε από την Ιταλία, το βράδυ της Πέμπτης. Κατά τον έλεγχο που τους έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, διαπιστώθηκε ότι τα οχήματα είχαν καταχωρηθεί ως κλεμμένα από τις γερμανικές αρχές και την Ιντερπόλ.

Hgoumenitsa-klemmenes-Mercedes

Έτσι, οι δυο Mercedes κατασχέθηκαν και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αλλοδαποί που είχαν αναλάβει τη μεταφορά τους στην Τουρκία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με τις κατηγορίες της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Hgoumenitsa-klemmenes-Mercedes2

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση