Το "Ευχαριστώ" της Οικογένειας της Νέλλης Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 08:08 Το "Ευχαριστώ" της Οικογένειας της Νέλλης Μπακογιάννη

Η Οικογένεια της Λαμιώτισσας δικηγόρου Νέλλης Μπακογιάννη, που «έφυγε» παραμονή Χριστουγέννων για το μεγάλο ταξίδι, αισθάνθηκε την ανάγκη να αναρτήσει το παρακάτω ευχαριστήριο.

«Μετά την πρόσφατη απώλεια της Νέλλης Μπακογιάννη η μητέρα της και η αδελφή της αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας αφ' ενός προς την κ. Ντόρα Κάπου ογκολόγο του Γ.Ν Λαμίας και προς την κ. Σιμέλλα Προβατοπούλου νεφρολόγο και αφ' εταίρου προς τους ουρολόγους ιατρούς κ.κ. Αντωνιάδη και Μπλατσούκα, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του ουρολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, για την απέραντη αγάπη τους και στήριξή τους που επέδειξαν στις δύσκολες ώρες κατά την περίοδο της εκεί νοσηλείας της».

Η μητέρα, Μαίρη Μπακογιάννη
Η αδερφή, Τίνα Μπακογιάννη - Αγγελή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση