BBC: Επτά χρόνια από τη viral στιγμή με τον καθηγητή που τον διέκοψαν τα παιδιά του σε live - Δείτε πώς είναι η οικογένεια σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 23:23 BBC: Επτά χρόνια από τη viral στιγμή με τον καθηγητή που τον διέκοψαν τα παιδιά του σε live - Δείτε πώς είναι η οικογένεια σήμερα

Επτά χρόνια έχουν περάσει από την 10η Μαρτίου 2017 όταν ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Ρόμπερτ Κέλλυ έγινε viral γιατί τον διέκοψαν τα παιδιά του την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στο BBC.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα επετειακό βίντεο στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ανήρτησε και μερικές φωτογραφίες από την οικογένειά του και πώς είναι σήμερα.

«Περιεχόμενο ενός πατέρα στο BBC. Σήμερα είναι η 7η επέτειος του blooper. Να λοιπόν και πάλι, με μερικές πρόσφατες οικογενειακές φωτογραφίες στο παρακάτω νήμα» έγραψε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Δείτε το επετειακό βίντεο:

Οι φωτογραφίες με την οικογένειά του:

Λίγες ημέρες αφού συνέβη αυτό το 2017, ο καθηγητής είχε δώσει συνέντευξη στην The Wall Street Journal, εξηγώντας ότι αυτό συνέβη γιατί ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα του γραφείου του, κάτι που συνήθως κάνει. «Είναι μια κωμωδία λαθών», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Καθώς ο καθηγητής μιλούσε στο δελτίο ειδήσεων του BBC, η γυναίκα του και τα παιδιά του βρίσκονταν στο σαλόνι για να τον παρακολουθήσουν. Μάλιστα η σύζυγός του βιντεοσκοπούσε την εμφάνισή του για να την παρακολουθήσει ο ίδιος αργότερα.

Την ώρα που η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη, τα δύο παιδιά του Κέλλυ, η 4χρονη Μάριον και ο μόλις εννέα μηνών Τζέιμς, «εισέβαλαν» στο γραφείο του μπαμπά τους γιατί νόμιζαν πως μιλούσε στο Skype με τον παππού και τη γιαγιά τους. «Με το που άνοιξε την πόρτα, είδα την εικόνα της στην οθόνη μου», είχε τονίσει ο κ. Κέλλυ.

«Η μικρή ήταν σε μεγάλα κέφια, αφού νωρίτερα είχε απολαύσει το πάρτι γενεθλίων της στο νηπιαγωγείο», είχε σχολιάσει ο πατέρας της. Τότε, προσπάθησε να την απομακρύνει με το αριστερό του χέρι, ενώ συνέχιζε να μιλά. Πίστεψε ότι το BBC θα άλλαζε την εικόνα ή θα προσπαθούσε να περιορίσει το πλάνο.

Στη συνέχεια, στο δωμάτιο εμφανίστηκε ο 8 μηνών Τζέιμς μέσα στην στράτα του, ο οποίος ακολούθησε την αδελφή του, κάτι που έκανε συχνά. «Τότε κατάλαβα ότι όλα τελείωσαν», είχε δηλώσει ο Κέλλυ.

Εκείνη τη στιγμή, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, στο δωμάτιο μπαίνει η σύζυγός του ή οποία απομακρύνει τα παιδιά. Η γυναίκα έσκυψε με σκοπό να μην φανεί στο πλάνο, κάτι που όμως δεν κατάφερε τελικά.

Το βίντεο στο YouTube έχει πάνω από 59 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

Το βίντεο στο YouTube:

Όπως είχε εξηγήσει η ίδια, άργησε να καταλάβει τι είχε γίνει λόγω της καθυστέρησης στη μετάδοση. Το ζευγάρι ξαφνιάστηκε από την έκταση που πήρε το θέμα και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί, ενώ ο καθηγητής έστειλε γράμμα στο κανάλι ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό.

«Είδα το βίντεο όπως όλος ο κόσμος. Η σύζυγός μου έκανε καταπληκτική δουλειά και διαχειρίστηκε αυτή την απρόβλεπτη κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσε… Ήταν αστείο. Αν δείτε προσπαθούσα να συγκρατηθώ για να μην γελάσω. Είναι μικρά παιδιά, έτσι είναι τα πράγματα. Έκανα αυτό το μικρό λάθος που έκανε την οικογένειά μου σταρ του YouTube. Είναι αρκετά αστείο», είχε προσθέσει.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση