Δείτε βίντεο: Στριπτίζ αλά 9 1/2 εβδομάδες από υποψήφιο των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 12:20 Δείτε βίντεο: Στριπτίζ αλά 9 1/2 εβδομάδες από υποψήφιο των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ

Ο James Weeks άρχισε να χορεύει και να κάνει στριπτίζ πάνω στη σκηνή μέχρι που έμεινε με το εσώρουχο - Κάποιοι του έβαλαν δολάρια

Το Συνέδριο του κόμματος των Φιλελεύθερων στη Φλόριντα των ΗΠΑ εκτός από ομιλίες είχε και στριπτίζ. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος James Weeks αφού ξεκίνησε την ομιλία του μετά από δύο λεπτά άρχισε να χορεύει και να κάνει στριπτίζ.

Ο Weeks στο βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 57 δευτερολέπτων ξεκινά την ομιλία του στο Rosen Centre Hotel στο Orlando μέχρι που αποφασίζει να «διασκεδάσει» το κοινό του. Στην αρχή κάποιοι από τους παρευρισκόμενους συμμετείχαν και χειροκροτούσαν όσο ο άνδρας έκανε το σόου του.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική και οι πιο πολλοί πάγωσαν. Στο βίντεο που θύμιζε κάτι από 9 1/2 εβδομάδες ο Weeks πετάει τη γραβάτα και στη συνέχεια βγάζει το κουστούμι του και μένει μόνο με το εσώρουχό του. Κάποιοι από το κοινό σπεύδουν να του βάλουν δολάρια στο εσώρουχό του ενώ κάποιοι άλλοι παρακολουθούν με έκπληξη και αμηχανία.

Οι διοργανωτές μάλλον εξοργίστηκαν από το θέαμα του σχεδόν γυμνού άνδρα πάνω στη σκηνή. Μάλιστα ένας από αυτούς είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε».

Η συνέχεια δόθηκε στα social media με το twitter να παίρνει φωτιά από τα σχόλια.

ProtoThema

Προσαρμοσμένη αναζήτηση