Επίσημο trailer για την ταινία Mad Max: Fury Road

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 14:24 Επίσημο trailer για την ταινία Mad Max: Fury Road


Μία από τις μεγαλύτερες ταινίες του επόμενου έτους είναι χωρίς αμφιβολία η επιστροφή του Mad Max στο Fury Road, μιας και η παραγωγή έχει ήδη αρχίσει να εντυπωσιάζει το κοινό.


Μία πρώτη ιδέα από την ταινία μπορούμε να πάρουμε μέσα από το παρακάτω υλικό, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Comic Con το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Mad Max: Fury Road είναι μία συνεχής καταδίωξη και επεκτείνει την ιστορία της πρώτης ταινίας, αλλά δεν ακολουθεί κατά κανόνα την τριλογία, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη George Miller.

Ο ίδιος στη συνέχεια πρόσθεσε πως «φυσικά και το Fury Road είναι βασισμένο στον ίδιο χαρακτήρα (Mad Max), τον μοναχικό πολεμιστή που έχει απεμπλακεί από τον υπόλοιπο κόσμο». Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Tom Hardy, ενώ στο καστ περιλαμβάνεται και η Charlize Theron, η οποία έχει αναλάβει το ρόλο της πολεμίστριας Furiosa.

Το The Road Warrior (σε κάποιο βαθμό) είναι εμπνευσμένο από την πετρελαϊκή κρίση του 1973, όταν το εμπάργκο των αραβικών χωρών οδήγησε σε ελλείψεις. «Οι άνθρωποι αναμφισβήτητα πολεμούν για το πετρέλαιο από τότε. Τώρα, σε ορισμένα μέρη του κόσμου, πολεμούν για το νερό», τόνισε χαρακτηριστικά ο George Miller.

Η παραγωγή της ταινίας έχει διαρκέσει πάνω από 10 χρόνια, ενώ αρχικά θα πρωταγωνιστούσε ο Mel Gibson. Ωστόσο μετά από πολλές καθυστερήσεις, ο νεαρός Hardy κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Max. Τέλος, το ντεμπούτο του Mad Max: Fury Road έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου του 2015 και μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer της ταινίας στη συνέχεια του άρθρου.



enternity.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση