Τα βιβλία της Λαμιώτισσας Λιλής Τσώνη από τη Διεθνή Έκθεση Πεκίνου, στη... Διεθνή Έκθεση Μόσχας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 16:04 Τα βιβλία της Λαμιώτισσας Λιλής Τσώνη από τη Διεθνή Έκθεση Πεκίνου, στη... Διεθνή Έκθεση Μόσχας!
Η ''Josephine the black, the white'' και  ''Η Ζοζεφίνα η άσπρη, η μαύρη, η κίτρινη και η κόκκινη'', και μαζί τους  Οι ''Νύχτες των Παιχνιδιών και ο Καλικάτζαρος των Χριστουγέννων'', της Λαμιώτισσας συγγραφέως Λίλης Μπαρτσιώκα-Τσώνη, αφού αποχαιρέτησαν το Πεκίνο, όπου πήραν μέρος στην εκεί Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, και ανεχώρησαν για τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Μόσχα.
 
Η συγγραφέας Λίλη Μπαρτσιώκα-Τσώνη
 
Φιλοξενήθηκαν λοιπόν στα ράφια της Μοσχοβίτικης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, πάντα με την Αποστολή και την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (Hellenic Foundation for Culture), το οποίο εκπροσώπησε και εκεί την Ελληνική κουλτούρα.

Επόμενος σταθμός του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, είναι η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στη Φρανκφούρτη, όπου τον ερχόμενο Οκτώβριο τα memoirs για εφήβους και νέους, τους γονείς και τους παππούδες τους, ''Josephine the black, the white'' και ''Η Ζοσεφίνα η άσπρη, η μαύρη, η κίτρινη και η κόκκινη'', που περιέχουν γεγονότα και ιστορίες ανθρώπων τριών γενεών, που διαδραματίσθηκαν στη Λαμία, την ευρύτερη περιοχή της και την Ελλάδα γενικότερα, θα εκπροσωπήσουν και πάλι με τη σειρά τους, από τη δική τους πλευρά, τη Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία.
 
 
Μαζί τους, εννοείται ότι θα είναι και ''Οι Νύχτες των Παιχνιδιών και ο Καλικάντζαρος των Χριστουγέννων'', η Χριστουγεννιάτικη Περιπέτεια για παιδιά αλλά και... μεγάλους, που διαδραματίζεται στο κεντρικό Παρίσι.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση