Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα Σύγκλητο του ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 13:26 Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα Σύγκλητο του ΤΕΙ Στερεάς

Την 1η του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει με τη νέα σύνθεση της (θητεία από 1/9/18) η Σύγκλητός του ΤΕΙ Στερεάς (146η συνολικά) την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00' το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι., στη Λαμία.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 27, όπως παρακάτω:

1. Επικύρωση Πρακτικών συνεδριάσεων της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

2. Εισηγήσεις του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, σχετικά με την έγκριση της πληρωμής των κατατεθειμένων Τιμολογίων των αναδόχων εταιρειών, που αφορούν τη σίτιση των φοιτητών του Ιδρύματος, την έγκριση των πρακτικών παραλαβής των υπηρεσιών και την έγκριση υλοποίησης δαπανών.

3. Εισήγηση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, σχετικά με την έγκριση της πληρωμής των κατατεθειμένων Τιμολογίων της αναδόχου εταιρείας, που αφορούν την καθαριότητα των κτηριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος, την έγκριση των πρακτικών παραλαβής των υπηρεσιών και την έγκριση υλοποίησης δαπανών.

4. Εισήγηση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, σχετικά με την έγκριση της πληρωμής των κατατεθειμένων Τιμολογίων των αναδόχων εταιρειών, που αφορούν υπηρεσίες συντήρησης κλιματιστικών μονάδων και υπηρεσίες φύλαξης των κτηριακών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος, την έγκριση των πρακτικών παραλαβής των υπηρεσιών, την έγκριση υλοποίησης δαπανών και σχετικά με τον ορισμό εποπτών παρακολούθησης της εκτέλεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών φύλαξης.

5. Εισήγηση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, σχετικά με την έγκριση της πληρωμής του κατατεθειμένου Τιμολογίου της αναδόχου εταιρείας, που αφορά την αριθμ. 11/2018 σύμβαση για την προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων για τις ανάγκες του Ιδρύματος, την έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής παραλαβής «πρωτόκολλο παραλαβής αγαθών» και την έγκριση υλοποίησης δαπάνης.

6. Υπηρεσιακό Σημείωμα του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ.

Καραγιάννη Θωμά, που αφορά την υποβολή του Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την ετήσια συντήρηση-επισκευή-αναγόμωση των φορητών πυροσβεστήρων που είναι εγκατεστημένοι στα κτήρια του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, στην Άμφισσα, στη Θήβα, στα Ψαχνά και στο Καρπενήσι.

7. Υπηρεσιακό Σημείωμα του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, που αφορά την υποβολή του Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την ετήσια συντήρηση-αναβάθμιση των συστημάτων Πυρόσβεσης – Πυρανίχνευσης των κτηριακών εγκαταστάσεων του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, στην Άμφισσα, στο Καρπενήσι και στη Θήβα.

8. Υπηρεσιακό Σημείωμα του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, που αφορά την υποβολή του Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την συντήρηση-επισκευή των κλιματιστικών μονάδων, FCU, Split, που είναι εγκατεστημένα στα κτήρια του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, σε πέντε (5) ενότητες, στη Λαμία, στα Ψαχνά, στην Άμφισσα, στη Θήβα και στο Καρπενήσι.

9. Υπηρεσιακό Σημείωμα του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού κ. Καραγιάννη Θωμά, που αφορά την υποβολή του Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την ετήσια περιοδική συντήρηση των υποσταθμών και ηλεκτροπαραγωγικών ζευγών των εγκαταστάσεων του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στα Ψαχνά.

10. Εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Στριμπάκου Νικόλαου, για υπηρεσίες απεντόμωσης-μυοκτονίας-οφιοαπώθησης όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στην Λαμία, στα Ψαχνά, στη Θήβα, στην Άμφισσα και στο Καρπενήσι, με διάρκεια ένα (1) έτος.

11. Γνωμοδότηση του πληρεξούσιου Δικηγόρου του Ιδρύματος κ. Κατσούρα Δημήτριου, σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο αριθμ. 71996/Ν2/07-05-2018 του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αριθμ. Πρωτ. Τ.Ε.Ι. 2845/09-05-2018), που αφορά υπόθεση της κας Γιαννοπούλου Δήμητρας.

12. Απόφαση της Εφορείας της Φοιτητικής Εστίας, που αφορά αποτελέσματα των δικαιούχων στέγασης ακαδ. έτους 2018-2019. (Εισηγητής: κ. Μερτζάνης Αριστείδης)

13. Συγκρότηση της Επιτροπής Φοιτητικού Εστιατορίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της κοινής Υπουργικής Απόφασης αριθμ. Φ5/68535/Β3/18-06-2012 (ΦΕΚ 1965/τ.Β΄/18-6-2012) «Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων και διαδικασίας για την παροχή δωρεάν σίτισης στους φοιτητές των Α.Ε.Ι.» των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για το ακαδ. έτος 2018 - 2019.

14. Εισήγηση της Προϊσταμένης του Τμήματος Συλλογικών και Ατομικών Οργάνων και Επιτροπών κας Ματσούκα Κωνσταντίνας, για τον ορισμό πέντε (5) Καθηγητών/Καθηγητριών, για τη συγκρότηση της Μονάδας Διασφάλισης της Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

15. Εισήγηση της μονοτμηματικής Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής, για την απαλλαγή του Αντιπρύτανη κ. Μερτζάνη Αριστείδη, από τα διδακτικά του καθήκοντα, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

16. Εισήγηση της Κοσμητείας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, για την ένταξη του μέλους Ε.Τ.Ε.Π. κ. Κυριάκου Σκυφτού στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

17. Εισήγηση της Συνέλευσης του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, για την έγκριση της μετακίνησης του μέλους Δ.Ε.Π. κ. Τριάρχη Δημητρίου, Βαθμίδας Λέκτορα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στο Τμήμα.

18. Εισήγηση της Συνέλευσης του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, για την έγκριση της μετακίνησης του μέλους Δ.Ε.Π. κας Ξαρχά Ελένης, Βαθμίδας Καθηγητή Εφαρμογών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στο Τμήμα.

19. Εισηγήσεις των Συνελεύσεων των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, για συμπληρωματική Προκήρυξη θέσεων Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών, για το ακαδ. Έτος 2018-2019.

20. Εισήγηση του Κοσμήτορα της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών κ. Μάρη Θεόδωρου, σχετικά με τον Εσωτερικό Κανονισμό του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, που εγκρίθηκε με την απόφαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι., στη συνεδρίαση αριθμ. 144/19-07-2018 (θέμα 4ο).

21. Εισήγηση του Αντιπρύτανη κ. Μερτζάνη Αριστείδη, για την έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Προηγμένα Συστήματα Ελέγχου και Ρομποτικής» του Τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την εισήγηση της Συνέλευσης του Τμήματος.

22. Εισήγηση του Αντιπρύτανη κ. Μερτζάνη Αριστείδη, για την έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Οικολογία και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της μονοτμηματικής Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την εισήγηση της Γ.Σ. της Σχολής.

23. Εισήγηση της οριζόμενης Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, για τον καθορισμό των κριτηρίων και της διαδικασίας απονομής τίτλων του Επίτιμου Διδάκτορα, Ομότιμου Καθηγητή και του Επίτιμου Καθηγητή του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

24. Εισήγηση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, για τον ορισμό Ιδρυματικού Υπευθύνου στο Έργο «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας».

25. Εισήγηση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, για την υποβολή πρότασης της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

26. Μετακινήσεις του Πρύτανη του Ιδρύματος. (Εισηγητής: Τμήμα Προσωπικού)

27. Αιτήσεις – Προτάσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση