«Φρεσκάρει» με βίντεο τη μνήμη των πολιτικών του αντιπάλων ο Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 19:35 «Φρεσκάρει» με βίντεο τη μνήμη των πολιτικών του αντιπάλων ο Σαρακιώτης

«Η παραγωγή fake news βλάπτει τη μνήμη...», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Θερμή ήταν η κουβέντα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» μεταξύ του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη και του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ρωμανού.

Στην εκπομπή συζητήθηκαν θέματα όπως το brain drain, το θέμα με τους «υποψήφιους άνεργους» του προγράμματος νέων επιστημόνων που είχε ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστεί, η αστυνομική βία, αλλά και τα ελληνοτουρκικά.

Ειδικά για το κομμάτι των εθνικών θεμάτων ο βουλευτής Φθιώτιδας, τόνισε ότι είναι εκτός οποιασδήποτε κομματικής αντιπαράθεσης αν και θα συνεχίσουν, όπως είπε, να επισημαίνουν τις ανεπάρκειες στη στρατηγική της κυβέρνησης. Η τοποθέτησή του ωστόσο ότι «δε θα ακουστεί ποτέ από στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να λένε ότι ''η Ελλάδα προκαλεί στο Αιγαίο'' ή ότι - στα εθνικά θέματα – ''πιστεύουν τον Ερντογάν αντί τον Έλληνα Πρωθυπουργό'', όπως έκαναν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», προκάλεσε τον συνομιλητή του, που έκανε λόγο για τα γνωστά fake news του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως απάντηση ο κ. Σαρακιώτης ετοίμασε το παρακάτω βίντεο προκειμένου να «φρεσκάρει» τη μνήμη του στελέχους της ΝΔ σχετικά με τα όσα έλεγαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση