Τέσσερις συλλήψεις «ταξιδιωτών» στον Άγιο Κωνσταντίνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 12:31 Τέσσερις συλλήψεις «ταξιδιωτών» στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΦΩΤΟ αρχείου)

Κατασχέθηκαν,  τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και ισάριθμοι πλαστικοί τρίφτες…

Εκετνείς έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Αυγούστου στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, από κλιμάκιο της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και Οργάνων του Β' Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου του Λ/Χ Στυλίδας.

Ως αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων που κατελήφθησαν με ναρκωτικά τα οποία και κατασχέθηκαν. Συνολικά, κατασχέθηκαν τρεις (03) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 28,4 γραμμαρίων και τρεις (03) πλαστικοί τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

Κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέως Υπηρεσίας Πρωτοδικών Λαμίας αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι

 Η 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προγραμματίζει τη διενέργεια σχετικών ελέγχων και σε έτερους λιμένες και περιοχές δικαιοδοσίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση