Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο Λύκειο των Ελληνίδων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 18:56 Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο Λύκειο των Ελληνίδων

Στις 19 Σεπτεμβρίου…

50 χρόνια ζωής συμπληρώνει το «Λύκειον των Ελληνίδων» Παράτημα Λαμίας στις αρχές του 2024, για αυτό και η φετινή χορευτική περίοδος 2023 - 2024 αρχίζει ε αισιοδοξία και χαμόγελο, προσδοκίες και πάγιο στόχο τη σταθερά ανερχόμενη ποιότητα των δράσεων του Λυκείου αλλά και έμφαση στην ασφάλεια των  συμμετεχόντων σ' αυτές.

Διαβάστε το κάλεσμά τους για εγγραφές από σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, με την έναρξη των μαθημάτων να είναι για τις 19 του ίδιου μήνα.

«Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Λαμίας  στις αρχές του 2024 συμπληρώνει 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας! 1974-2024!

 Το Λύκειό μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη με  πολυσχιδή δράση.

Με την εθελοντική και άοκνη προσφορά όλων των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που το υπηρέτησαν και το υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια, την αμέριστη στήριξη των μελών ,των χορευτών ,των φίλων και των συμπολιτών καθώς και την ανεκτίμητη προσφορά όλων των χοροδιδασκάλων που δίδαξαν στα τμήματα από την ίδρυσή του ως και σήμερα, ευελπιστεί να προχωρήσει στην επόμενη πεντηκονταετία συνεχίζοντας το έργο του με κύριο μέλημα τη διατήρηση της πολιτισμικής παράδοσης του ελληνικού λαού μέσα από τη διάσωση και τη διάδοση των παραδοσιακών εθνικών μας χορών,  τη συλλογή και διαφύλαξη αυθεντικών ενδυμασιών και κοσμημάτων, καθώς επίσης και την καταγραφή δημοτικών τραγουδιών και εθίμων.

Αγαπητοί μαθητές-χορευτές που πετύχατε  την εισαγωγή σας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με μεγάλη χαρά σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε να έχετε μια ωραία, συναρπαστική και δημιουργική φοιτητική ζωή.

 Όσοι πάλι θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε ή και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, ευχόμαστε να έχετε δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία να συνεχίσετε. Να είστε όλοι υγιείς και να μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Το λύκειό μας θα περιμένει με χαρά να εξακολουθήσετε να συμμετέχετε στις δράσεις του, όσο σας επιτρέπουν οι νέες υποχρεώσεις σας.

Οι εγγραφές αρχίζουν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 και θα πραγματοποιούνται καθημερινά  6-9 το απόγευμα. Μετά την έναρξη των μαθημάτων θα συνεχίζονται  κατά τις ημέρες και ώρες αυτών.

Σας περιμένουμε λοιπόν  στα γραφεία του Λυκείου στην οδό Παλαιολόγου 26 (τηλ. 22310 22582) για την εγγραφή σας σε ένα ή και περισσότερα  τμήματα .

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν και για τα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές είναι:

Τμήμα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΝΗΠΙΩΝ,ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Διδάσκει: Ευάγγελος Τσαγανός

Ειδικό τμήμα εκμάθησης ΚΡΗΤΙΚΩΝ & ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ χορών

Διδάσκει: Ευάγγελος Τσαγανός

Μπορείτε να δείτε τα βιογραφικό σημείωμα του  χοροδιδασκάλου καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Λυκείου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Λειτουργίας 2023-2024

Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να τροποποιηθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν και φέτος, όλοι μαζί να διατηρήσουμε, μέσα από τις δράσεις του Λυκείου,  την πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.

Ας διδαχθούμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια με καταξιωμένους δασκάλους, ας ταξιδέψουμε κι ας γνωρίσουμε τα έθιμα άλλων περιοχών της πατρίδας μας, ας διοργανώσουμε κι ας παρακολουθήσουμε σχετικά σεμινάρια, ας πραγματοποιήσουμε παραστάσεις  και εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου καλλιτεχνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ας πανηγυρίσουμε!!

Ευχόμαστε σε όλους καλή χορευτική χρονιά»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση