Τροχαίο με μηχανάκι σε κεντρική οδό της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 08:50 Τροχαίο με μηχανάκι σε κεντρική οδό της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο νεαρά άτομα διακομίστηκαν με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο…

Τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (17/9/23) στην οδό Καραϊσκάκη λίγο πριν την ομώνυμη πλατεία όπου βρίσκεται και η προτομή του ήρωα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧΕ, ενώ στη συνέχεια οδηγός και συνοδηγός, 35 και 36 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν πεσμένοι και χτυπημένοι στο μέσον της οδού.

Στο βίντεο που θα δείτε, διακρίνεται μια γυναίκα και ένας άνδρας, να σπεύδουν να βοηθήσουν τους δύο τραυματίες, οι οποίοι έμειναν στο έδαφος όσα λεπτά χρειάστηκε το ασθενοφόρο για να φτάσει στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport ο τραυματισμός τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα και κάνουν έκκληση ειδικά σε οδηγούς δικύκλων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην έχουμε τραυματισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση