Κάτω από τους 7 βαθμούς ο υδράργυρος σε περιοχές της Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 09:58 Κάτω από τους 7 βαθμούς ο υδράργυρος σε περιοχές της Στερεάς ΦΩΤΟ INTIME

Με κρύο ξημέρωσε στην ηπειρωτική χώρα…

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου.

Όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα, δύο περιοχές της Στερεάς, σε Ευρυτανία και Βοιωτία, κατέγραψαν μόλις 6,7ο γύρω στις 4:00’ τα ξημερώματα (εκτός "συναγωνισμού" περιοχές του Παρνασσού που είχαν αρνητικήθερμοκρασία!).

Μονοψήφιο νούμερο (κάτω από 10 βαθμούς) κατέγραψε το θερμόμετρο και στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, όπου ο υδράργυρος κατρακύλησε στους 8,3ο στη 01:20’ το βράδυ.

Και για να μη μιλάμε μόνο για κρύο, υπήρχαν και περιοχές που ξύπνησαν καλοκαιρινά, όπως στα νησιά μας στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, όπου η χαμηλότερη ήταν 21 με 23 βαθμούς.

Όμως και στη Στερεά, στην Εύβοια, Σκύρος, Ζαράκες, Στύρα δεν είδαν κάτω από 19, όπως και στη Φωκίδα στο Γαλαξί8δι και στη Βοιωτία στην Αντίκυρα.

Γενικά για σήμερα προβλέπονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 11 έως 28, στη Θεσσαλία από 14 έως 27, στην Ήπειρο από 13 έως 25, στη Στερεά από 13 έως 28, στην Πελοπόννησο από 14 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 23, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 27, στις Κυκλάδες από 11 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 26 και στην Κρήτη από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση