Λαμία: Αδέσποτο δάγκωσε γυναίκα στον ποδηλατόδρομο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 08:08 Λαμία: Αδέσποτο δάγκωσε γυναίκα στον ποδηλατόδρομο

Επιτέθηκε σε τρεις ακόμη περιπατητές μέσα σε λίγη ώρα…

Επίθεση από αδέσποτο μικρόσωμο σκυλί, δέχτηκε γυναίκα που έκανε τον περίπατό της στον ποδηλατόδρομο στη νότια Λαμία, το απόγευμα της Τρίτης (19/3).

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:00’ στο ύψος της Καμαρίτσας. Όπως περιέγραψε στο LamiaReport, η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης, περπατούσε με κατεύθυνση προς την Αστυνομία, όταν μπροστά της είδε άλλον περιπατητή να δέχεται επίθεση από το συγκεκριμένο σκυλί.

«Ο συγκεκριμένος κύριος το απέφυγε όπως και μια κυρία που προστάτευσε και το σκυλάκι της που το είχε βγάλει βόλτα», μας περιγράφει και μας λέει πως δέχτηκε εκείνη την επίθεση. «Επειδή κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο σκυλί είναι πολύ επιθετικό, έκοψα το βηματισμό μου και περίμενα έναν άλλον κύριο που επίσης περπατούσε στην ίδια κατεύθυνση, καθώς συνήθως τα σκυλιά διστάζουν να επιτεθούν όταν βλέπουν πολλούς ανθρώπους. Το συγκεκριμένο όμως δεν πτοήθηκε και ήρθε και με δάγκωσε πίσω στη γάμπα. Ευτυχώς που επενέβη ο άλλος ο κύριος και το έδιωξε αμέσως και τη γλύτωσα με μια δαγκωματιά», προσθέτει η άτυχη γυναίκα που κατέληξε σε ιδιωτικό ιατρείο για αντιτετανικό ορό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενημερώθηκε και ο Δήμος Λαμιέων που έχει την ευθύνη να απομακρύνει άμεσα το επιθετικό σκυλί από ένα χώρο όπου περνούν εκατοντάδες μικρά παιδιά - αθλητές που προπονούνται στην Καμαρίτσα, αλλά και εκατοντάδες ακόμη πολίτες που χρησιμοποιούν τον ποδηλατόδρομο. Όπως μας λέει η γυναίκα που δέχτηκε το δάγκωμα, η ίδια προέτρεψε μια ηλικιωμένη κυρία που ετοιμαζόταν να περάσει από το σημείο να γυρίσει πίσω. Πραγματικά δε θέλει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει το συγκεκριμένο σκυλί σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο ή σε ένα μικρό παιδί που θα τύχαινε να περάσει από εκεί.

Να σημειώσουμε ότι πριν από δύο περίπου μήνες είχαμε κι άλλη επίθεση από αδέσποτο στο ύψος της Καμαρίτσας, ωστόσο επρόκειτο για διαφορετικό σκυλί και θύμα τότε ήταν ένας άνδρας που έτρεχε στον ποδηλατόδρομο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση