Έκτακτο Συμβούλιο στη Στυλίδα για να υποβληθεί μήνυση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 12:56 Έκτακτο Συμβούλιο στη Στυλίδα για να υποβληθεί μήνυση

Για το Λιμάνι στη Γλύφα...

Κατεπείγουσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Στυλίδας (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου), την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00 μμ για τη λήψη απόφασης σχετικά με τις κινήσεις του Δήμου κατά παντός υπευθύνου για το έργο του λιμανιού της Γλύφας.

Το θέμα όπως έχει θεματοποιηθεί αναφέρεται ως: «Παροχή πληρεξουσιότητας – εξουσιοδότησης,  στον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο, προκειμένου να υποβληθεί μηνυτήρια  αναφορά κατά παντός υπευθύνου,  για τελεσθείσες παράνομες πράξεις σχετικά με το έργο «Επέκταση, συντήρηση και επισκευή βλαβών του Λιμένα της Γλύφας», δηλώνοντας επιπλέον παράσταση πολιτικής αγωγής για ικανοποίηση ηθικής βλάβης».

Η αιτιολόγηση του κατεπείγοντος είναι - όπως αναφέρει η πρόσκληση - το γεγονός ότι πρέπει να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου,  άμεσα,  αφού τα στοιχεία που θεμελιώνουν την μηνυτήρια αναφορά περιήλθαν στη γνώση του Δήμου κατά το τέλος Φεβρουαρίου 2018 και οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου λήγουν στις 25/05/2018, χρόνος δηλαδή που θέτει το έργο σε κίνδυνο να χαθεί οριστικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση