Ο Πασχάλης Live στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 08:00 Ο Πασχάλης Live στη «Χώρα»

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου, στον Τόπο Τεχνών "Χώρα", έρχεται ο Πασχάλης σε ένα Party γεμάτο επιτυχίες από τους OLYMPIANS και τις δεκαετίες 60′ 70′ 80′ 90’… μέχρι σήμερα!

The party goes on... Ένα Live με αγαπημένα τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή και τραγουδιούνται με την ίδια ένταση μέχρι τώρα.

Ο Πασχάλης στα δεκαέξι του χρόνια δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Drugstoremen, μετά τους Brahms και στα δεκαοκτώ του τους Olympians. Έγραψε το τραγούδι «Ο Τρόπος» (μουσική και στίχους), το οποίο έφερε επανάσταση στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας ένα νέο είδος: την Ελληνική Ποπ Μουσική καθώς για πρώτη φορά τραγουδήθηκαν ελληνικοί στίχοι σε ποπ τραγούδι.

Μας περιμένει μια αξέχαστη βραδιά όπου οι παλιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα γνωρίσουν τις πιο ένδοξες στιγμές της ελληνικής ποπ σκηνής με τα "Τρόπος", "Σχολείο", "Αλέξης", "Συγγνώμη", "Αν μια μέρα σε χάσω", "Το κορίτσι του Μάη", "Μάθημα Σολφέζ", "Μπαράκι", "Παραδώσου λοιπόν", "Είσαι το ταίρι μου"... η λίστα είναι ατελείωτη και η νύχτα θα αποδειχτεί πολύ μικρή για να χωρέσει όλες τις αγαπημένες επιτυχίες!

Stelios Mac: Κιθάρα-Τραγούδι
Αντώνης Πιτσολάντης: Μπάσο – Φωνές
Μιχάλης Λιαμής: Τύμπανα
Χρήστος Παπαντωνίου: Keyboards

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€
 
Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά:
22310 43333 & 22310 51075

Info:
Συναυλία Πασχάλης "The party goes on"
Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση