“Μουσική, πρόζα & γέλιο” με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στη “Χώρα”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 08:20 “Μουσική, πρόζα & γέλιο” με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στη “Χώρα”

Και φέτος τις γιορτές, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης σας περιμένουμε με πολλές εκδηλώσεις για όλες και όλους! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν σε μικρούς και μεγάλους ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούν για τις γιορτές!

 

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, το δίδυμο Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχεται με την μουσική παράσταση «Μουσική, Πρόζα και Γέλιο»!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αγαπημένος ηθοποιός και περφόρμερ, «ο άνθρωπός με τα χίλια πρόσωπα» και

ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ταλαντούχος τραγουδοποιός, «ο άνθρωπος- ορχήστρα», υπόσχονται να σας ξεναγήσουν με το γνωστό ανορθόδοξο τρόπο τους σε αγαπημένες τους, στιγμές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.

2 ώρες μουσική, show, γέλιο, με το ιδιαίτερο και πληθωρικό χιούμορ τους σας ξανασυστήνουν πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα, διηγούνται, σχολιάζουν, σατιρίζουν και αυτοσαρκάζονται.

Μέσα από τη δική τους ματιά τραγούδι και πρόζα, ροκ και ρέγκε, γέλιο και κλάμα, κιθάρα και βιολιά, νοσταλγία και γκάζια όλα βρίσκουν το δρόμο τους.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13 €

Ταμείο: 15 €

Προπώληση / κρατήσεις θέσεων: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr


Γιορτές στη Χώρα: Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση