Εμείς προετοιμάζουμε τα παιδιά σας για την επόμενη μέρα στο σχολείο, σε ΟΛΑ τα μαθήματα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 07:45 Εμείς προετοιμάζουμε τα παιδιά σας για την επόμενη μέρα στο σχολείο, σε ΟΛΑ τα μαθήματα!

Η «προ-Παιδεία» άλλη μια χρονιά δίπλα σας στηρίζοντας τις ανάγκες των παιδιών σας! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Σας περιμένουμε και φέτος στον ανακαινισμένο χώρο μας με ανανεωμένη διάθεση!

Στόχος μας επί σειρά ετών είναι να καλύπτουμε καθημερινά τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών μας, προετοιμάζοντάς τους για την επόμενη μέρα στο σχολείο, σε ΟΛΑ τα μαθήματα, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένη γνώση και καθιστώντας τους υπεύθυνους.

Κοντά μας τα παιδιά αποκτούν σταθερές βάσεις με μεθοδική και οργανωμένη μελέτη, στα πλαίσια της συνεργασίας και της σωστής καθοδήγησης.

Το μάθημα στηρίζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά, με βασικά «όπλα» την εμψύχωση και την τόνωση της αυτοπεποίθησής τους. Έτσι, το διάβασμα παύει να προκαλεί άγχος και δυσφορία στους μικρούς μας μαθητές!

Εμείς εξασφαλίζουμε την ηρεμία των παιδιών σας. Συνεπώς, και την ηρεμία στο σπίτι σας!

  • Μαθητές από Α΄ Δημοτικού μέχρι Γ΄ Γυμνασίου
  • ΌΛΑ τα μαθήματα
  • Καθημερινά με ευέλικτο ωράριο
  • Δωρεάν εγγραφές
  • 10% έκπτωση σε αδέρφια
  • 15% έκπτωση σε τρίτο παιδί
  • Δωρεάν γραφική ύλη

Οι εγγραφές μας ξεκινούν την Τετάρτη 22/8 και θα συνεχιστούν για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ωράριο εγγραφών : 11:00 – 19:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)

Έναρξη μαθημάτων : Δευτέρα 3/9

Σας περιμένουμε!

Υπεύθυνη Κέντρου : Τσιακμάκη Βαλεντίνα, φιλόλογος
Διεύθυνση :  Όθωνος 31, Λαμία
Τηλ : 22310-20096 & κιν. 6987757704
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Κέντρο Μελέτης για παιδιά Δημοτικού "προ-Παιδεία" Τσιακμάκη Βαλεντίνα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση