Καραΐσκος - Ντόρα «αλά μπρατσέτα» στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 08:22 Καραΐσκος - Ντόρα «αλά μπρατσέτα» στη Λαμία

Η βόλτα στην πόλη που θα συζητηθεί…

Είναι από τις πιο γνωστές κυρίες της πολιτικής μας σκηνής και πάντα στην επικαιρότητα ανεξάρτητα αν το κόμμα της είναι στην εξουσία ή όχι.

Η παρουσία της πρώην υπουργού και νυν βουλευτή Α’ Αθήνας και Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη σίγουρα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Πόσο μάλλον όταν εμφανίστηκε «αλά μπρατσέτα» με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο.

Οι δυο τους περπάτησαν από το νεοκλασικό της Περιφέρειας της πλατείας Ελευθερίας ως το Εργατικό Κέντρο στην Διάκου αγκαζέ, με την Ντόρα να μοιράζει απλόχερα το χαμόγελό της σε όσους την χαιρετούσαν.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση τους στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και ο τελευταίος ως πραγματικός τζέντλεμαν τη συνόδευσε μέχρι την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου όπου γινόταν η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση